Vi udfører alle former for el-installationer i alt fra
private boliger til erhvervsbyggerier.
Få et uforpligtende tilbud

Netværksinstallationer hos Gjessø El

Hos Gjessø El hjælper vi ofte vores kunder med netværksinstallationer, og vi vil også rigtig gerne hjælpe dig. Har du brug for en hjælpende, IT-kyndig hånd, der kan klare opsætning af internet for dig? Så kontakt os gerne. Vi holder til i Silkeborg og dækker derfor lokalområdet, herunder Virklund og Gjessø. Vi kan hjælpe med netværksinstallationerne, uanset om du er en privat person, der har brug for lidt hjælp til dit internet i hjemmet – eller om du kontakter os på baggrund af dit erhverv, boligforening eller lignende.

Står du overfor opsætning af et netværk på et kontor eller i en boligforening, kræver det IT-erfaring, hvis det hele skal spille. Her sikrer vi en service, hvor kvaliteten er i top. Vi sikrer os, at alt er installeret og opsat korrekt og efter de gældende regler og love, samt at det er opsat sikkerhedsmæssigt forsvarligt.

Professionel rådgivning om den optimale netværksløsning

Vi tilbyder at klare installation af forskellige typer af netværk, herunder internet, routere, switches m.m. Har du brug for et fælles bolignetværk i eksempelvis kollegieboliger, eller kræver dit nyligopsatte kontor større netværksinstallationer; så kan du med fordel kontakte os.

Hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der vil egne sig bedst til din situation, kommer vi gerne med vores vurdering. Få rådgivning til den bedste netværksinstallation hos Gjessø El, hvis du er lidt i tvivl om, hvordan du bedst muligt kommer i mål. Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om, hvad vi kan hjælpe med.

Vi klarer også gerne de efterfølgende serviceeftersyn, hvor vi sikrer os, at alt er som det skal være. Under eftersynet sikrer vi, at alle installationer fortsat fungerer efter hensigten. Ved vores service vil du opleve en personlig henvendelse, hvor vi tager udgangspunkt i dine behov – og tilpasser netværksløsningen herefter.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på netværksinstallationer

Som din lokale elektriker sørger vi for en nærværende og personlig betjening, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til os eller vores services. Lad os snakke sammen om dine behov, så vi kan give dig et uforpligtende tilbud.

Er du bosat nær Silkeborg, Virklund eller Gjessø, og har du brug for en fagmand til at klare netværksinstallationerne? Så er du meget velkommen til at give os et kald eller skrive en mail. Ring til os på tlf. 80 20 20 70 eller skriv en mail via krj@os.dk.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud