Vi udfører alle former for el-installationer i alt fra
private boliger til erhvervsbyggerier.
Få et uforpligtende tilbud

Installation af varmepumper i Silkeborg og Midtjylland

Hos Gjessø El hjælper vi meget gerne med installation af varmepumper fra vores placering i Midtjylland nær Silkeborg, Virklund og Gjessø. Vi hjælper dig gerne – uanset om du har brug for et nyt klimaanlæg til din virksomhed eller private bolig. Med installation af en varmepumpe  i Silkeborg kan du opnå et behageligt indeklima. Det har stor betydning for både arbejdsprocesser i virksomheden og kvalitetstid i hjemmet, at rummet har en god temperatur. Ved installation af en varmepumpe kan du opnå netop det. Et sundt indeklima kan med andre ord nemt opnås ved installation af et klimaanlæg.

Hvis du er lidt i tvivl om, hvilken form for varmepumpe du bør investere i, så tag os gerne med på råd.

Vi har bred erfaring med de forskellige typer af varmepumper. Her er der hovedsageligt tre forskellige typer:

  • Luft/luft varmepumpe
  • Luft/vand varmepumpe
  • Jordvarme

De forskellige varmepumper udnytter den udendørs energi på forskellig vis. Vi kommer gerne med professionel rådgivning, så du kan vælge den helt rigtige varmepumpe.

Vi tilbyder både salg og montering af varmepumpe

Hos Gjessø El kan vi tilbyde at stå for montering af varmepumpen i Silkeborg og Midtjylland. En korrekt montering er nemlig afgørende for, om anlægget fungerer efter hensigten. Ved at installere en varmepumpe får du en energirigtig løsning, som gør, at du kan spare rigtig mange penge på varmeregningen for fremtiden. Alt afhængig af din forhenværende energiløsning giver varmepumpen dig mulighed for at udnytte energien op til tre gange bedre end f.eks. et oliefyr eller med naturgas.

Vi har også et sortiment af varmepumper, som du kan købe hos os. Ved at købe anlægget hos os kan du være sikker på at få den nødvendige rådgivning i forbindelse med købsprocessen. Vi har mange års erfaring og kan derfor rådgive dig bedst muligt til at vælge den helt rigtige varmepumpe.

Få Gjessø El til at udføre arbejdet

Uanset om det gælder reparation, installation eller salg af varmepumper i Silkeborg og omegn, så kan du med fordel kontakte os. Vi udfører altid et kvalitetssikret og grundigt stykke arbejde, så du kan regne med en kompetent elektriker, når du kontakter Gjessø El.

Vil du have rådgivning i forbindelse med valg af varmepumper, eller har du spørgsmål til vores service? Så kan du komme i kontakt med os via tlf. 80 20 20 70 eller krj@os.dk. Skriver du en mail til os, bestræber vi os efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Vi glædes os til at hjælpe dig med installation af varmepumper i nærheden af Silkeborg, Virklund og Gjessø.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud