Vi udfører alle former for el-installationer i alt fra
private boliger til erhvervsbyggerier.
Få et uforpligtende tilbud

El-installation – lad Gjessø El foretage dine el-installationer

Hos Gjessø El foretager vi hver dag mange forskellige typer af el-installationer. Derfor kan du trygt kontakte os, hvis du f.eks. har brug for en professionel el-installatør i Silkeborg og omegn til at klare serviceeftersynet eller vedligeholde dine elinstallationer. Vi er din elektriker i Silkeborg og Them. Derudover fungerer vi også som elvagt i Silkeborg. Vi træder også gerne til, hvis du har brug for reparation af en given el-installation. Vi er placeret i Gjessø nær Silkeborg og Virklund, hvorfra vi hjælper kunder i hele Midt- og Østjylland. Hos Gjessø El kan du regne med at få en pålidelig og kvalitetssikret service.

Vi har nemlig altid sikkerheden i fokus for alle de løsninger vi leverer som el-installatør i Silkeborg og nærområderne. Med andre ord prioriterer vi til en hver tid et kvalitetssikret stykke arbejde, som kan holde i rigtig mange år. Hos Gjessø El får du derfor udelukkende hele og langtidsholdbare løsninger. Du kan være sikker på, at vi kan levere stort set alle opgaver inden for el-installationer.

Det kan vi tilbyde af el-installationer

Uanset om det drejer sig om at trække nye ledninger eller vedligeholde en allerede eksisterende el-installation, så kan du trygt kontakte os. Vi udfører ofte elinstallationer for private såvel som erhvervsdrivende.

Vi kan bl.a. tilbyde følgende som din lokale elektriker:

  • Fejlfinding af el-installationer
  • Montering af kabler og ledninger
  • Montering af stikkontakter og lignende
  • Test af installationer
  • Tilslutning af lamper – både uden- og indendørs
  • Opsætning af netværk
  • Og meget mere…

Store omkostninger ved ulovlige installationer

Det kan være meget omkostningsfuldt, hvis ens installationer er fejlmonteret eller ulovlige. Derfor anbefaler vi altid, at du får styr på dine installationer – især af sikkerhedsmæssige årsager. Der er en del installationer, som er ulovlige at udføre, hvis man ikke er autoriseret elektriker. Og det er der god grund til.

Du kan sikre dine el-installationer med et el-eftersyn, som garanterer, at dine installationer ikke er til skade for dig eller dine nærmeste. Uanset om du har en virksomhed eller et hus, så er det afgørende for din families eller medarbejderes sikkerhed, at der er styr på el-installationerne. Få derfor tjekket dine installationer, inden det går galt.

Kontakt os gerne

Hvis du har brug for el installatør i nærheden af Gjessø, Silkeborg eller Virklund, er du meget velkommen til at give os et kald. Du kan ringe til os på tlf. 80 20 20 70, så kan vi snakke om et el tjek af din bolig eller virksomhed.

Du kan også kontakte os via krj@os.dk, hvor vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud