Vi udfører alle former for el-installationer i alt fra
private boliger til erhvervsbyggerier.
Få et uforpligtende tilbud

El-eftersyn – få foretaget et el-tjek af Gjessø El

Hvis du er i gang med at købe ny lejlighed eller andelsbolig, er det en god investering at få foretaget et el-eftersyn af en professionel elektriker. Hos Gjessø El hjælper vi både private, der står og skal købe ny lejlighed, og erhverv i forbindelse med eksempelvis hussalg. Vi foretager med andre ord el-eftersyn for alle i Øst- og Midtjylland, som bl.a. Gjessø, Virklund og Silkeborg. Det er vigtigt at få foretaget et el-eftersyn, inden du skriver under på en købsaftale.

El-installationer, der ikke er lovlige, kan nemlig resultere i stor brandfare. Det er især også i huse og lejligheder af ældre datoer, at man kan være uheldig og opdage installationer, der ikke længere er sikkerhedsmæssig forsvarlige. Vi anbefaler derfor også, at du får foretaget et el-eftersyn, hvis det er længe siden at du har købt hus, ejendom eller butikslokaler.

Vi kommer gerne med gode råd i den forbindelse, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sørger altid for at foretage et grundigt eftersyn, så du kan slippe bekymringerne for brandfare.

Hvorfor bruge penge på et el-tjek?

Nogle kan måske synes, at de kan vinde en økonomisk fordel ved at spare el- tjekket væk. Vi anbefaler dog på det kraftigste, at man hverken sparer på el-tjekket eller på installation af noget, der er el-relateret. Både defekte og ulovlige installationer kan resultere i brand og være en trussel for sikkerheden. Derfor er det værd at bruge penge på et el-eftersyn.

Gamle ledninger er en hyppig årsag til brand, og derfor er det altid en god idé at få tjekket alle installationer. Du kan altid kontakte os for at høre nærmere, hvad vi anbefaler i forbindelse med el tjek. Skab sikkerhed i hjemmet og på arbejdspladsen ved jævnligt at tjekke installationerne grundigt igennem.

Hvad indebærer et el-eftersyn?

Som din lokale elektriker udfører vi gerne eftersyn for dig. Her sørger vi for at levere en autoriseret service efter alle forskrifter. Som uautoriseret kan det nemlig være uigennemskueligt at se, hvorvidt en el-installation er lovlig eller ej. Og her hjælper vi gerne.

Vi har erfaringen og kompetencerne til at udføre et professionelt tjek. Et eftersyn indebærer som oftest følgende:

  • Tjek af relæ og eltavle i Silkeborg og omegn
  • Tjek af spots og lignende installationer
  • Kontrol af strømafbryder
  • Tjek af stikkontakter, udtag og afbrydere
  • Og lignende kontroller afhængigt af den pågældende ejendom…

Giv os et kald, hvis du har brug for et eftersyn

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for et el-eftersyn i Øst- eller Midtjylland nær Silkeborg, Virklund og Gjessø. Ring på tlf. 80 20 20 70 eller send os en mail via krj@os.dk.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud