Vi udfører alle former for el-installationer i alt fra
private boliger til erhvervsbyggerier.
Få et uforpligtende tilbud

Om Gjessø El

Gjessø El er en elektriker med beliggenhed i Silkeborgområdet. Vi er derfor godt placeret i forhold til at kunne varetage el-relaterede opgaver for lokalsamfundet nær Silkeborg, Virklund og Gjessø. Vi dækker fra vores placering et bredt område i Øst- og Midtjylland, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for en kompetent og professionel elektriker.

Vi har i løbet af årene påtaget os en lang række opgaver inden for branchen, hvor vi bl.a. ofte udfører el-eftersyn, installationer og reparationer for vores kunder. I al den tid, vi har eksisteret, har vi udført serviceydelser for både private kunder og erhvervskunder. Det vil med andre ord sige, at vi er vant til at udføre store installationer for eksempelvis landbrug, industrivirksomheder og boligforeninger såvel som mindre el-installationer for private kunder.

Kvalitet til en attraktiv pris

Hos Gjessø El er vores vision at tilbyde kvalitetsydelser inden for elløsninger til en attraktiv pris. Det indebærer, at vi altid overholder de aftaler, som vi har indgået med kunden – uanset om det drejer sig om priser, tidsrammer eller kvalitetsniveau. Hos Gjessø El holder vi vores ord. I vores service bestræber vi os også på at levere løsninger, som passer til dine behov.

Når du får besøg af en medarbejder hos Gjessø El, kan du være sikker på, at alle er faguddannede elektrikere. Vi har derfor et indgående kendskab til løsninger inden for branchen og kan stort set altid levere en løsning på de udfordringer, du står overfor.

Vil du vide mere om os?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til os eller vores services. Kontakt din lokale elektriker nær Silkeborg, Virklund og Gjessø via tlf. 80 20 20 70. Du er også meget velkommen til at sende en mail til krj@os.dk. Vi bestræber os efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt, men har du en elinstallation, der haster, anbefaler vi dig at give os et kald.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud