Vi udfører alle former for el-installationer i alt fra
private boliger til erhvervsbyggerier.
Få et uforpligtende tilbud

Døgn elvagt i Midt- og Østjylland

Hos Gjessø El kører vi gerne ud til dig, når behovet er til det. Nogle gange indebærer det, at man har brug for en elektriker uden for åbningstiderne, i weekender og på helligdage. Vi tilbyder derfor døgn  elvagt i Gjessø i nærheden af Silkeborg og Virklund. Vi rykker hurtigt ud, når uheldet er ude – så du hurtigst muligt kan komme tilbage til din hverdag. Hvis f.eks. strømmen går, kan det være ret afgørende for nogle erhverv, at det bliver ordnet hurtigst muligt – fordi man ellers hurtigt mister meget af ens omsætning, hvis man eksempelvis driver en café, restaurant eller lignende.

Som din lokale døgn elvagt kører vi både ud til private og erhverv. Har du akut brug for hjælp, kan du ringe på tlf. 80 20 20 70. Her giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud eller sender vores akutservice ud, så problemet kan løses inden for kort tid.

Kontakt vores akut service, hvis…

  • …du oplever problemer med din elektricitet.
  • …du oplever fejl eller problemer med nogle af dine el-installationer.
  • …du oplever problemer med dit elektriske udstyr.

Vi gør opmærksom på, at vores døgn elvagt kun bruges til nødstilfælde. Det vil altså sige, at vi rykker gerne ud til el-relaterede problemer, der ikke kan vente til næste hverdag, hvor vi igen holder åbent. Måske er strømmen på lageret eller i køkkenet gået? Den slags elproblemer kan have svært ved at vente til næste hverdag. Her kan du med fordel kontakte os – vi sørger for at være hos dig inden for kort tid.

En strømafbrydelse kommer nemlig aldrig belejligt. Hos Gjessø El er vi klar over, at det er vigtigt at kunne ringe til professionelle fagmænd, når uheldet er ude. Derfor kan du døgnet rundt komme i kontakt med os.

Døgn elvagt – Kontakt nu

Hvis du akut har brug for en elektriker i nærheden af Gjessø, Silkeborg, Virklund eller omegn, kan du ringe på tlf. 80 20 20 70. Vi svarer også gerne på henvendelser via mail, hvis du har spørgsmål til vores døgnservice. Skriv en mail til krj@os.dk, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe.

Kan vi ikke løse problemet på stedet, foretager vi en midlertidig udbedring, så du stadig kan fortsætte arbejdet eller dagligdagen i hjemmet. Du kan med andre ord være sikker på, at vi hos Gjessø El nok skal hjælpe dig godt videre!

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud